Fragt og forsendelse

Sådanne sender vi din pakke:

Alle bestillinger bliver pakket og gjordt klar på vores lager enten i Kina eller Vietnam samme dag, som vi modtager din bestilling. 95% af alle bestillinger bliver afsendt samme dag. Det kan dog forekomme at det tager op til 3 dage før en bestilling bliver afsendt. Det kan være på grund af lokale helligdage eller vind og vejr. Vi arbejder på at få opsat et lager i Danmark, så vi kan levere din bestilling endnu hurtigere.

Hvordan sender vi din bestilling?

Alle bestillinger sendes som hovedregel fra vores i lager i Kina med China Post, det forekommer dog også at visender fra vores lager i Vietnam og derfra sender vi med Vietnam Post. Skulle du ønsker en express forsendelse med DHL, UPS eller FedEx, så kontakt venligt vores kundeservice gennem vores kontakt side.

Hvad med Told og Moms?

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle gebyrer, såsom told og moms når din bestilling ankommer. Vi sender alle bestillinger fra Udlandet. Som regel Kina eller Vietnam. Vi arbejder dog på at få et lager i Danmark, så snart som muligt.  Ved at købe vores varer accepterer du, at en eller flere pakker kan sendes til dig og at du eventuelt skal betale moms og told når forsendelsen ankommer i Danmark.

Hvor længe tager det før jeg modtage min bestilling?

Forsendelsestid varierer efter sted vi sender fra:

Vores Lager i *Anslået forsendelsestid
Kina 5-30 Arbejdsdage
Vietnam 5-20 Arbejdsdage
Filipinerne 8-30 Arbejdsdage

*Dette inkludere ikke vores 1 -3 dage behandlingstid.

Kan jeg sporer min ordre?

Hvis det er muligt sender vi dig et tracking number, så du kan følge din ordre direkte hos Fragt Virksomheden vi sender med. Du kan også logge ind på siden Ordre Sporing for at se mere.

Der er ingen tilgængelige tracking  information.

For nogle Fragt virksomheder kan det tager nogle få dage før dit  tracking nummer er registreret. Er din ordre sendt med Postvæsnet er det ikke altid muligt at få et tracking nummer.

Vil min bestilling blive send i en forsendelse?

Hvis du har bestilt mere end en vare vil vi for det meste sende alle varene i en pakke (levering). Men for logistiske grunde kan det dog ske, at vi sender din bestilling (varer) i seperate pakker. For det meste er det for at levere på den mest effektive måde fra vores lagere, som er i forskellige lande.

Hvis du skulle have flere spørgsmål sp kan du kontakte os gennem vores kontakt side og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Levering med Post Danmark

Vælger du levering med Post Danmark, kan du benytte Post Danmarks Track & Trace og Post Danmarks app i iTunes App Store eller Google Play Store.

Du kan blive bedt om at underskrive ved udlevering og kan blive bedt om at fremvise billede-ID. Er du ikke hjemme, lægger postbuddet besked om, at din ordre kan hentes efterfølgende dag på det nærmeste posthus.