Retunering

Afbestilling

Alle bestillinger kan afbestilles intil de bliver afstendt. Hvis du har betalt for en varer, men er nødt til at ændre  noget skal du kontakte os indenfor 12 timer. Når vi har afsendt din bestilling, kan den ikke længere annulleres.

Retunering eller ombytning

Hvis du ikke har modtaget din bestilling inden for den garanterede tid (45 dage, der ikke inkluderer 2-5 dages behandling), kan du anmode om tilbage betaling.

Hvis du har modtaget den forkerte vare, kan du anmode om tilbage betaling eller ombytning.

Hvis varen(e) er beskadigt, kan du anmode om tilbagebetaling eller ombytning af varen.

Send på intet tidpunkt en vare tilbage til os før du har fået besked om det fra vores Kundeservice. De vil give dig et tracking nummer og adressen du kan sende varen tilbage til.  Hvis du er blevet bedt om at sende en vare retur til Alt-Gratis.com skal det gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du er blevet informeret om, at tilbage sende varen. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis en vare ankommer beskadigt skal du straks tage et billede af emballagen og varen og sende dem til os sammen med en forklaring, så vi straks kan åbne en sag.

Vi tilbage betaler ikke under følgende omstændigheder:

  • Din bestilling blev ikke leveret, da du havde opgivet forkert adresse, email eller telefon nummer.
  • Din bestilling blev ikke leveret på grund af omstændigheder udenfor Alt-Gratis.com’s kontrol. (kan ikke toldbehandles,  naturkatastrofe og lignende.

*Du kan bede om tilbage betaling eller ombytning op til 15 dage efter vores garantered leveringsperiode, som er 45 dage. Klik på Kontakt Os siden og fortæl os om dit problem og vi vil gøre alt for at løse det.

Hvis en tilbage betaling er godkent sender vi beløbet tilbage til dit kredit kort, PayPal konto eller MobilePay indenfor 14 dage.

Hvis du ønsker, at bytte en varer, skal du huske at få ombytningen godkendt før du sender varen tilbage til os.