Sådan handler du hos os

En kort guide til hvordan du handler hos Alt-Gratis.com. Det er bøde nemt og sikkert og har du brug for hjælp kan du altid kontakte os på Kontakt Os siden eller ved at bruge Facebook Messenger. Der er en knao i nederste højre hjørne til Facebook Messenger.

Jeg er ny kunde. Hvordan bestiller jeg?

På Alt-Gratis.com finder du et væld af smarte gadgets, smykker, mobil-tilbehør, legetøj og mange andre spændende ting, som du ikke normalt kan finde til salg i Danmark.

Mange af vores varer bliver solgt til 0 kr + Porto og forsendelse. Dvs. at selve varen ikke koster noget, men vi opkræver et forsendelses og behandlings gebyr.

Køber du flere varer, som koster 0 kr. vil du stadigt blive opkrævet dette gebyr for hver enkelt vare, da vi ikke altid sender fra samme lokation/lager og tit vil varene bliver sendt hver for sig.

Når du har besluttet dig for at bestille en vare, skal du klikke på knappen ‘Tilføj til kurv’. Herefter kan du enten fortsætte din tur rundt i netbutikken, mens det valgte produkt stadig ligger i indkøbskurven, eller du kan vælge at trykke på knappen “Kasse”, hvis du er færdig med at handle.

Mere info om en vare

Under hver enkelt vare er der både billeder og beskrivelse af varen. Nogle gange er der endog en kort produkt-video.