Salgs og Leverings betingelser

OBS! Endelig aftale mellem dig (som kunde) og Alt-Gratis.com anses for indgået, når din ordre er modtaget hos og bekræftet af Alt-Gratis.com. Der tages forbehold for trykfejl.

 

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Alt-Gratis.com har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

 

 

Personpolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos Alt-Gratis.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand uden dit samtykke. Dine informationer bruges til afsendelse af din bestilling via Post eller fragt firma.

 

 

Ny bestilling
0

Din varekurv